floncr

medewerkers & partners

image
Ferdinand Lukassen

"Floreren = ondernemen = creëren"

Floreren: floreren werkw. Uitspraak: [flo'rerə(n)] zich goed ontwikkelen, of goed presteren
Ondernemen: Wanneer was u nog onbezorgd met passie aan het ondernemen?
Creëren: Vanuit partnership en uw bestaande potentieel ontstaat creatie.

Mijn ervaring
Op het snijvlak van puur ondernemen en structureren lever ik mijn aandeel voor uw onderneming. Voor mijn klanten zoek ik naar mogelijkheden waarbij ondernemen en structureren hand in hand gaan. Met vallen en weer opstaan heb ik in 20 jaar praktijkkennis en strategisch inzicht verzameld. Veelal binnen de MKB groothandel en productie heb ik diverse functies mogen uitvoeren. Van uitvoerend tot aansturend niveau, tot floncr waarin mijn eigen passie voor ondernemen vorm heeft gekregen.

Andere passies
Naast mijn functie binnen floncr ben ik actief op bestuursniveau in het verenigingsleven, organiseer ik graag hifi luistersessies en probeer mij de Italiaanse slowfood keuken eigen te maken.


In mijn visie op organisatieontwikkeling staan persoonlijke ontwikkeling en talenten van medewerkers centraal met een directe koppeling aan bedrijfsvisie en strategie. Resultaten: toename van het eigen vermogen en verantwoordelijkheid, meer energie en creativiteit, toename onderlinge verschillen en daarmee eigen unieke bijdragen, verhoogde slagkracht, verhoogd adaptief vermogen ea.

Mijn jarenlange ervaring als trainer en coach komt nu heel goed van pas. Ik vraag verder waar de klant al gestopt was en durf de confrontatie op te zoeken en een spiegel voor te houden. Ook maak ik wat moeilijk lijkt weer eenvoudig door het terug te brengen naar de essentie. Dit leidt vaak tot vernieuwende inzichten en een ander perspectief. Mijn kracht ligt in mijn analyse, humor en systemische benadering van vraagstukken. Ik heb een scherpe en creatieve geest en weet de vertaalslag te maken van ontwikkelvraagstuk naar concreet ontwerp en praktische toepassing.

Specialiteit: Werkplekleren, Leiderschapsontwikkeling, Persoonlijke Effectiviteit, Training & Coaching.

Mijn motto is ‘Celebrate what’s right with the world’

image
Renate Lukassen

image
Verità Juridisch Adviesbureau en Incasso

Professioneel, snel en vertrouwd

● Werkzaam in heel Nederland met locaties in Hardenberg en Epe
● Betaalbare hulp bij juridische problematiek
● Bedrijfsjuridische zaken, bestuursrecht
● Arbeids-/sociaal zekerheidsrecht
● Buitengerechtelijke incasso trajecten eventueel 'No cure no pay'


image
Raack Marketing & Advisering
 
UA-64668707-1